Grill Bodega Maxima in Eindhoven

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Grill Bodega Maxima in Eindhoven.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Grill Bodega Maxima in Eindhoven is gelegen in het hart van de stad, aan het gezellige Wilhelminaplein. De menukaart staat vol met allerlei Argentijnse gegrilde lekkernijen: Een heerlijke Black Angus steak, spareribs, lamskoteletjes en verschillende vis- en vegetarische gerechten. Uit eten bij Bodega Maxima is ten eerste erg gezellig, dit komt door de uitstekende sfeer. Ten tweede is het erg smakelijk! Dat komt natuurlijk door de professionele chef-kok en zijn brigade. Het vlees van Grill Bodega Maxima komt voornamelijk van Aberdeen Angus koeien en Hereford koeien, twee echte vleesrassen! Het vee loopt rustig rond en eet mals gras, het vee staat bekend om haar hoge kwaliteit!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Grill Bodega Maxima in Eindhoven of bij een van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Grill Bodega Maxima in Eindhoven of bij een van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Wilhelminaplein 7 
5611 HE Eindhoven
T: 040 243 3832