Workshop

Hakbijl gooien bij Playdôme Roosendaal

Daag je vrienden en familie uit voor een wedstrijd (30 minuten) hakbijl gooien. Een activiteit dat wordt gespeeld op onze hakbijlbanen. Op iedere baan kan je met maximaal 6 personen tegelijk de activiteit ondernemen (prijs per baan).

Lees meer
40,00

Gratis per e-mail

Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Ervaar de adrenalinekick van axe throwing op de indoor hakbanen, gethematiseerd in een Alpijnse bosrijke omgeving.

Nadat je de techniek van het bijlwerpen onder de knie hebt gaat de competitie van start. Scoor de meeste punten door de hakbijl in de roos of in de killshot te gooien. Na 5 rondes worden de punten bij elkaar opgeteld. Heb je de meeste punten? Dan ben jij kampioen hakbijl gooien. Show your skills tijdens deze stoere activiteit (18+).

Praktische informatie

Playdôme Roosendaal
De Stok 3
4703 SZ Roosendaal
Tel. 0165-570777
www.playdome.nl

Locaties

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor hakbijl gooien. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Het ticket dat je van Pluimen ontvangt is nog geen geldig toegangsbewijs, vóór jouw bezoek moet nog een datum gereserveerd worden via de website van Playdôme Roosendaal.

Meer informatie hierover vind je op het ticket, welke geldig is t/m 22 december 2023 (op basis van beschikbaarheid). Ga voor de werkwijze en alle voorwaarden naar: https://playdome.nl//pluimen/ 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd