Hampshire Hotels in Nederland

Ontvang 1 overnachting voor 2 personen bij een van de beschikbare Hampshire Hotels in Nederland. Geniet van een heerlijk ontspannen verblijf!

Lees meer
50,00
Gratis thuisbezorgd
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Wat een verademing! Dit is precies waar we aan toe zijn. Even weg uit onze dagelijkse sleur, helemaal in een andere omgeving. Toch voelen we ons hier ook direct een beetje thuis. De kamer is warm, gezellig en tot in de puntjes verzorgd en de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Het is bijna zonde om naar buiten te gaan. Maar kijk nou toch eens wat een schitterend uitzicht we hier hebben! We kijken elkaar lachend aan. We hadden het niet beter kunnen treffen. Zullen we maar een fles champagne opentrekken?

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Pluim voucher per post. Ga naar de speciale Pluimen pagina op de website van Hampshire en volg de instructies voor het maken van een reservering. Vergeet niet je voucher mee te nemen naar het hotel. Boekingen op basis van beschikbaarheid en exclusief toeristenbelasting (indien van toepassing). Het is mogelijk dat specifieke dagen uitgezonderd zijn. Neem voor de betreffende dagen contact op met het hotel. Klik hier voor het actuele overzicht van de hotels, arrangementen en de beschikbaarheid.

Praktische info
Website: Hampshire Pluimen website