The Harbour Club in Amsterdam

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij The Harbour Club in Amsterdam.

Lees meer
Maak je keuze:
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

The Harbour Club in Amsterdam is gelegen op een unieke locatie in Amsterdam. The Harbour Club typeert zich door de internationale allure, fantastisch eten en de sprankelende sfeer. Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor intens genieten.

Bij The Harbour Club geniet je van een wisselend a la carte menu, of je laat je liever verrassen met een surprisemenu. Hier heb je genoeg keuze uit heerlijke wijnen van de wijnkaart; bij ieder gerecht een passende wijn!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij The Harbour Club in Amsterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 7 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Royal Thai in Amsterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Cruquiusweg 67
1019 AT Amsterdam
T: 020 767 0421