Helikopter vliegen bij Experience Events

Maak een onvergetelijke vlucht van 6 minuten met de EC 120 B, de stilste eenmotorige turbine helikopter van Experience Events.

Lees meer
149,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Tientallen keren heb je het al gezien, gewoon boven je hoofd en in films. De heli staat rustig op je te wachten en nu al voel je de adrenaline door je lijf gieren. Je stapt in en snapt niet dat dit bijzondere apparaat op kan stijgen en straks door de lucht klieft. Bij het opstijgen worden maag, hoofd en benen licht. Mensen beneden je worden razendsnel kleine poppetjes. Dan schiet de heli recht vooruit. Het landschap glijdt onder je door, je duikt naar beneden, maakt een bocht en wat een uitzicht! Je voelt wat vrijheid is... je voelt je even een vogel.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor een high tea bij Experience Events. Voor deze activiteit is reserveren verplicht. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Reserveren verloopt via de website van de partner. In de bevestiging van je bestelling ontvang je de reserveringscode en de procedure.