Helikopter vlucht bij Experience Events

Maak een onvergetelijke vlucht van 6 minuten met de EC 120 B, de stilste eenmotorige turbine helikopter van Experience Events.

Lees meer
Maak je keuze:
69,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Een helikoptervlucht is een fantastische manier om Nederland eens van boven te bekijken! Vlieg over prachtige landschappen of drukke steden. Een geweldige ervaring om te beleven!

Je wordt voor je vlucht opgevangen door het vriendelijke personeel van Experience Events. Deze begeleiden je vanaf moment van aankomen tot aan het moment van opstijgen met je vlucht. De vluchten worden gedaan met de EC 120 B, de stilste eenmotorige turbine helikopter. Zo geniet je extra van je vlucht en ben je helemaal verdwaald in het mooie uitzicht. Een prachtige ervaring! Deze prachtige ervaring kun je al beleven vanaf 6 minuten vliegen!

Er zijn maar liefst 14 locaties waar uit gekozen kan worden:
Alkmaar, Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Gouda, Heerenveen, Hilversum (Eemnes), Leiden, Rotterdam, Tilburg en Antwerpen (België).
Raapleeg de agenda voor beschikbaarheid: www.heliwens.nl/agenda

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor een helikopter vlucht bij Experience Events. Voor deze activiteit is reserveren verplicht. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Reserveren verloopt via de website van de partner. In de bevestiging van je bestelling ontvang je de reserveringscode en de procedure.