Het Heerenhuis in Groningen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Het Heerenhuis in Groningen

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Het Heerenhuis in Groningen wordt wel eens de "woonkamer" van Groningen genoemd. Het is de ideale ontmoetingsplek waar je op ieder moment van de dag zomaar even binnen kunt lopen voor een kopje koffie, een koud biertje, een goed glas wijn of een borrel met hapjes! Je geniet bij Het Heerenhuis niet alleen van het lekkere eten, de sfeer is er ook erg goed! Het grandcafé beschikt over een aangename zithoek met comfortabele fauteuils, een grote stamtafel bij het raam en andere koloniale tafels!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Het Heerenhuis in Groningen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Het Heerenhuis in Groningen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Spilsluizen 9
9712 NR Groningen
T: 050 312 0438
E: info@hetheerenhuis.com