Het Kleine Café aan de Haven in Almere

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Het Kleine Café aan de Haven in Almere.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Kleine Cafe aan de Haven is een restaurant waar je heerlijk kunt eten en drinken. Het restaurant staat voor een gezellige sfeer en natuurlijk goed eten! De chef-koks en de keukenbrigade bereiden de gerechten met passie en liefde. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten, en dit proef je!

Restaurant Kleine Cafe aan de Haven is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea. 

Wat moet je doen?

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Het Kleine Café aan de Haven in Almere of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Mastspoor 1
1271 GL Huizen
T: 035 523 0010
E: info@hotelnautischkwartier.nl