Het Stads-Koffyhuis in Delft

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij het Stads-Koffyhuis in Delft.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Het Stads-Koffyhuis in Delft verwent jou graag. Als koffieliefhebber ben je hier aan het goede adres, maar het restaurant is veel meer dan alleen koffie. Zij serveren hier namelijk ook de lekkerste broodjes van Nederland. Het zogenoemde broodje ‘Alex' keus’ heeft al meerdere prijzen gewonnen en is naar eigen zeggen het beste broodje van de afgelopen 25 jaar. Dit speciale broodje is rijkelijk belegd met biologische runderlende, frisse sla en wordt geserveerd met een Argentijnse chimichurri saus. Dit is zeker het proberen waard! Verder kun je kiezen uit broodjes belegd met vis, vlees en groenten. Vergeet ook zeker niet om er een heerlijke dampende, verse koffie bij te drinken. De koffiekaart staat vol met heerlijke koffie.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij het Stads-Koffyhuis in Delft of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij het Stads-Koffyhuis in Delft of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Oude Delft 133
2611 BE Delft
T: 015 212 4625
E: info@stads-koffyhuis.nl