Huis gezellig maken

Huis gezellig maken

Het huis gezellig maken

Content

Je hebt zin het huis opnieuw in te richten. Want zeg nou zelf: hoe fijn is het als het er thuis gezellig uitziet? Creëer nu een fijne plek voor jezelf. Nieuwe accessoires, planten en geuren zorgen in een mum van tijd voor een fijne sfeer.

Huis gezellig maken

Nieuwe accessoires

Met klein ingrepen kan je vaak een groot verschil maken in je interieur. Een stoel, een tafeltje en andere accessoires creëren een nieuwe sfeer. De trendy poef geeft een totale nieuwe look and feel. Ga je de boel compleet restylen of kies je voor een subtiele retouch?

Meubels opknappen

Een uniek, samenhangend interieur neerzetten met tweedehands meubels, dat kan jij ook! Leer in een e-cursus van Rottzooi hoe je tweedehands meubels opknapt. Je leert van een interieuradviseur hoe je meubels te vindt, opknapt en afstylt, zodat het echt joúw plek is.
    

E-cursus van Rottzooi

De mooiste wanddecoratie

Hang je herinneringen aan de muur, want de leukste momenten toveren een glimlach op ons gezicht. Maak ze tastbaar; vereeuwig ze met persoonlijke wanddecoratie en geniet er elke dag van.
    

Bekijk alle fotoproducten

Haal de kracht van natuur in huis

Creëer een natuurlijke en rustgevende sfeer thuis. Wist je dat planten een positieve invloed hebben op productiviteit en creativiteit? Ze verbeteren de concentratie, zorgen voor minder stress en zuiveren de lucht. ‘Groen’ hoeft er niet altijd groen uit te zien. Ga voor duurzame droogbloemen! Ze zijn gemaakt voor wie er graag tot in detail sfeervol bij zit.
  

Bekijk alle hippe planten

Heerlijke huisparfums

Geurstokjes, geurkaarsen en roomspray; met deze heerlijk huisparfums ruikt het altijd lekker thuis. Marie-Stella-Maris besteedt veel aandacht aan het creëren van bijzondere uniseks geuren die verrassen en die je stemming positief kunnen beïnvloeden.
       

Bestel producten van Marie-Stella-Maris

Klusjes in huis

Sommige klusjes blijven eindeloos liggen – je komt er gewoon niet aan toe. Maar daar komt nu verandering in. Van een plankje aan de muur tot een compleet nieuw interieur: wat je ook gaat ondernemen, met de juiste tools is de klus snel geklaard. Zo ziet het er straks weer gelikt uit!
    
      
Bekijk alle handige tools

Maak het aangenaam thuis

Licht heeft een bijzondere werking op onze emoties. De juiste verlichting versterkt de sfeer die jij in je huis wil. Knus, trendy, modern of warm: een kaarsje hier, of een stoere ledverlichting daar. Welke sfeer je ook wil creëren, haal mooie verlichting in huis en versterk je interieur.

Kruip onder een plaid

Heerlijk wegkruipen onder een zelfgemaakt plaid? Met de DIY doe het zelf pakket kan je zo aan de slag.

Fijne woonspullen

Dille & Kamille en The Little Green Bag zijn jouw adres voor fijne woonspullen waar je heel lang plezier van hebt. Van een trendy home office tot een grote dosis knusheid op de bank. Van laptop sleeves tot pantoffels. Mooie materialen uit de natuur zoals hout, katoen en riet, zachte plaids en knusse kussens; met deze nieuwe items blijft het een feestje om thuis te komen.

Woontrends en interieur ideeën

Lees over het laatste woonnieuws, trends op lifestylegebied en ontdek verschillende woonstijlen. Neem een kijkje in de wereld van design & living. De magazines staan vol ideeën en praktische tips met de laatste woontrends en designer items voor in jouw huis. Zo tover jouw woning om naar een prachtig paleisje!