Huis gezellig maken

Het huis gezellig maken

Het huis gezellig maken

Sommige klusjes blijven eindeloos liggen – je komt er gewoon niet aan toe. Maar daar komt nu verandering in. Je hebt eindelijk tijd om te klussen in de tuin of om het huis opnieuw in te richten. Want zeg nou zelf: hoe fijn is het als het er thuis gezellig uitziet? Juist nu is het belangrijk om een fijne plek voor jezelf te creëren.
 
  

Laat de klusser in je naar boven komen

Van de schuur opknappen tot het gras maaien en van een plankje aan de muur tot een compleet nieuw interieur: nu heb je er tijd voor. Wat je ook gaat ondernemen, met de juiste tools is de klus snel geklaard. Zo ziet het er straks weer gelikt uit!

Style je huis met de mooiste producten

Met klein ingrepen kan je vaak een groot verschil maken in je interieur. Sfeer verlichting, een plaid en andere accessoires creëren een nieuwe sfeer. De trendy poef geeft een totale nieuwe look and feel. Ga je de boel compleet restylen of kies je voor een subtiele retouch?

Haal de kracht van natuur in huis

Maak een urban jungle van jouw woonkamer met allerlei verschillende planten. Zo creëer je een natuurlijke en rustgevende sfeer thuis. Wist je dat planten een positieve invloed hebben op productiviteit en creativiteit? Ze verbeteren de concentratie, zorgen voor minder stress en zuiveren de lucht. Dit is een ideaal moment voor extra groen in huis.
 

Droogbloemen
 

Droogbloemen maken een ware comeback. En terecht: ze zijn niet alleen wonderschoon, maar ook een duurzaam alternatief voor het wekelijkse boeketje verse bloemen. Lees alles over de styling van droogbloemen. Zo haal je deze fleurige trend gemakkelijk in huis.
 

Bestel Droogbloemen

De mooiste wanddecoratie

Hang je herinneringen aan de muur, want de leukste momenten toveren een glimlach op ons gezicht. Maak ze tastbaar; vereeuwig ze met persoonlijke wanddecoratie en geniet er elke dag van.
 

Klaar voor de zomer

De zon schijnt! Hup: ga de tuin in of plof neer op je balkon. Er is niks fijners dan buiten zijn. Kies voor een heerlijke lamzac of zitzak om in te relaxen. ’s Avonds kruip je onder een fijne plaid en geniet je van de zonsondergang. De tuin versier je met verschillende lampen voor een knusse sfeer. Laat die zomer maar komen!