Huis gezellig maken

Het huis gezellig maken

Het huis gezellig maken

Sommige klusjes blijven eindeloos liggen – je komt er gewoon niet aan toe. Maar daar komt nu verandering in. Je hebt eindelijk tijd om te klussen in de tuin of om het huis opnieuw in te richten. Want zeg nou zelf: hoe fijn is het als het er thuis gezellig uitziet? Juist nu is het belangrijk om een fijne plek voor jezelf te creëren.
    

Woontrends en interieur ideeën

Lees over het laatste woonnieuws, trends op lifestylegebied en ontdek verschillende woonstijlen. Neem een kijkje in de wereld van design & living. De magazines staan vol ideeën en praktische tips met de laatste woontrends en designer items voor in jouw huis. Zo tover jouw woning om naar een prachtig paleisje!

Aan de slag met lontwol

Heerlijk wegkruipen onder een zelfgemaakt plaid? Met de DIY doe het zelf pakket kan je zo aan de slag! Maak een leuk item voor in je interieur, denk aan een kussen, deken, babykrib of kattenman. Een kussen staat bijvoorbeeld super stoer op je bank of bij de open haard. In de zomer staat het kussen prachtig op je tuinbank. 

De mooiste wanddecoratie

Hang je herinneringen aan de muur, want de leukste momenten toveren een glimlach op ons gezicht. Maak ze tastbaar; vereeuwig ze met persoonlijke wanddecoratie en geniet er elke dag van.
 

Style je huis met nieuwe accessoires

Met klein ingrepen kan je vaak een groot verschil maken in je interieur. Sfeer verlichting, een plaid en andere accessoires creëren een nieuwe sfeer. De trendy poef geeft een totale nieuwe look and feel. Ga je de boel compleet restylen of kies je voor een subtiele retouch?

Haal de kracht van natuur in huis

Maak een urban jungle van jouw woonkamer met allerlei verschillende planten. Zo creëer je een natuurlijke en rustgevende sfeer thuis. Wist je dat planten een positieve invloed hebben op productiviteit en creativiteit? Ze verbeteren de concentratie, zorgen voor minder stress en zuiveren de lucht. Dit is een ideaal moment voor extra groen in huis.
 

Bloemen

Droogbloemen maken een ware comeback. En terecht: ze zijn niet alleen wonderschoon, maar ook een duurzaam alternatief voor het wekelijkse boeketje verse bloemen. Lees alles over de styling van droogbloemen. Zo haal je deze fleurige trend gemakkelijk in huis.
 

Maak het aangenaam thuis

Thuis; de plek waar we tegenwoordig werken, slapen en ontspannen. Met nieuwe items van The Little Green Bag blijft thuiswerken een feestje en plof je daarna lekker op de bank met een grote dosis knusheid. Van een trendy home office naar pure ontspanning? Ja zeker! Van laptop sleeves tot pantoffels. 's Avonds kruip je onder een lekker plaid en steek je een geurkaars aan! Haal nog wat mooie verlichting in huis en de knusse sfeer is compleet.

Laat de klusser in je naar boven komen

Van de schuur opknappen tot het gras maaien en van een plankje aan de muur tot een compleet nieuw interieur: nu heb je er tijd voor. Wat je ook gaat ondernemen, met de juiste tools is de klus snel geklaard. Zo ziet het er straks weer gelikt uit!