In balans

IJsbaden workshop

Geïnteresseerd in koude training en wil je hierin graag begeleid worden? Dat kan via een sessie met persoonlijke begeleiding. Mogelijk als introductie of als een herhalend traject om weer fit en energiek te worden.

Lees meer
Maak je keuze:
120,00

Gratis per e-mail

Veel meer dan alleen een ijsbad

Koude training dient te allen tijden veilig gedaan te worden. Eén om jezelf niet te verwonden en twee om optimaal effect te hebben van diverse voordelen. Het niet veilig voelen, of een niet veilig signaal vanuit je lichaam krijgen, zoals spierspanning en/of een hoge en snelle ademhalingen zorgen ervoor dat de stress juist gevoeliger wordt afgesteld. Verdiep jezelf in de materie of verzilver jouw Pluim voor een ijsbad sessie of dagworkshop!

Koude training is inzetbaar voor de volgende doelen: activatie vitagenen, boost immuunsysteem, stress regulatie, hormoon regulatie o.a. schildklier, thermo regulatie, gewichtsverlies, verhoging zelfvertrouwen, reframing negatieve verwachtingspatronen, toename productiviteit, toename creativiteit, verbeteren mindset, verbeteren darmflora, pijnbestrijding en verbeteren hart en vaatstelsel.

Praktische info

Voor actuele beschikbaarheid en workshopdata kun je het beste eerst een mailtje sturen aan: broeders@ijsbaden.com. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

IJsbad sessie voor 1 persoon
Inclusief persoonlijke begeleiding
1 tot max 4 deelnemers
1 tot 2 uur (afhankelijk van aantal deelnemers)

Dagworkshop voor 1 persoon
- Evolutionair bewegen
Het zittende leven van nu jaagt ons verder en verder weg van hoe het hoort te zijn. Sitting breaks komt weer in de buurt van hoe wij ons evolutionair altijd hebben bewogen. Het is efficiënt, praktisch en evolutionair bekend. Het is voor jong, oud en fit of ziek goed uit te voeren.

- Adem jezelf fit 
Hoogte training zonder de hoogte op te zoeken.
Zuurstof tekort training is een training die alles verbetert wat met je stress-, immuunsysteem en je longen te maken heeft. Zuurstof tekort training zorgt voor een bewuste “verzuring” waardoor je jezelf traint tegen de nadelige constante verzuring in je lichaam. Dit heeft een positief effect op stress reacties en je immuunsysteem.

- Gecontroleerde uitdaging
Een ijsbad sessie is een gecontroleerde uitdaging. Een praktisch voorbeeld en prachtige uitdaging om de dag af te sluiten. Alles wat je die dag hebt geleerd komt samen in het nemen van het ijsbad.

Adres: Zandweg 116-c, 3454 JZ Utrecht
E-mailadres:    broeders@ijsbaden.com
Website: Klik hier

Locaties

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor een ijsbadsessie of dagworkshop. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Let op! Reserveren is verplicht. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail, hier vindt je meer informatie over het reserveren.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd