Indiaas restaurant Maharani in Den Haag

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Indiaas restaurant Maharani in Den Haag.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij Indiaas Restaurant Maharani ervaar je traditionele Indiase gastvrijheid en authentiek Indiaas eten gemaakt op basis van recepten die zijn ontwikkeld en overgebracht in een lange familie traditie van creatief thuis koken. Geniet van de verse natuurlijke ingrediënten en fijnste masalas die er voor zorgen dat de gerechten zo rijk zijn aan smaak en aroma. De Indiase keuken heeft het respect van veel van hun gewaardeerde gasten verdiend. Het is Maharani's voortdurende inspanning om de gasten comfortabel te maken en te laten genieten van heerlijke Indiase gerechten. Kies uit een verrukkelijk menu van curries, tandoori gerechten en vegetarische gerechten, begeleid door Indiaas brood en Indiase desserts. Indiaas restaurant Maharani is gespecialiseerd in gerechten en brood die worden gekookt in de traditionele klei ovens of 'tandoors', in de traditionele Indiase stijl. De koks zijn experts in het beoordelen van de hitte van de Tandoor en de tijd die nodig is voor elk gerecht om perfect te kunnen worden gekookt.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Indiaas restaurant Maharani in Den Haag of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Indiaas restaurant Maharani in Den Haag of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Noordeinde 93
2514 GD Den Haag
T: 070 365 8874
E: info@restaurantmaharani.nl