Indiaas Tandoori restaurant Simla in Sittard

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Indiaas Tandoori restaurant Simla in Sittard.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Indiaas Tandoori Restaurant Simla in Sittard is sinds 1996 te vinden in de stad en is inmiddels een begrip in de regio. Dit is dan ook niet vreemd, je kunt hier fantastisch eten voor een goede prijs. Daarnaast geniet je van de zeer warme en vriendelijke sfeer, de snelle kwaliteitsgerichte service en de glimlach van het personeel! Ze staan niet voor niets bekend om de kwaliteit en de uitstekende service. Er wordt gebruik gemaakt van dagverse producten, en dat proef je!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Indiaas Tandoori restaurant Simla in Sittard of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Indiaas Tandoori restaurant Simla in Sittard of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Stationstraat 17
6131 AX Sittard
T: 046 452 1263
E: info@simla.nl