Indonees restaurant Lestari in Arnhem

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Indonees restaurant Lestari in Arnhem.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

BIj Indonesisch restaurant Lestari in Arnhem geniet je van een gevarieerd menu vol met specialiteit. De ideale keuze dus voor een culinaire verrassing voor een betaalbare prijs. De kenners weten dat Indonesisch eten hartstikke lekker is, voor degenen die de Indonesische keuken niet zo goed kennen, kunnen de authentische gerechten leren kennen bij Lestari Indonesisch Restaurant in Arnhem. Alle gerechten worden met alle zorg vers bereid en er wordt naar gestreefd om de authenticiteit van de Indonesische keuken te waarborgen. 

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Indonees restaurant Lestari in Arnhem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Lestari in Arnhem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Nieuwstraat 50 (zijstraat Rijnkade)
6811 HX Arnhem
T: 026 351 5636
E: info@lestari-restaurant.nl