Indonesisch Restaurant Kapulaga in Maastricht

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Indonesisch restaurant Kapulaga in Maastricht.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Indonesisch restaurant Kapulaga in Maastricht is al jaren bekend om de heerlijke gerechten die zij klaarmaken in een prettige sfeer. Bij Kapulaga geniet je van een 3-gangenmenu voor slechts €25,55 p.p. Waarom €25,55 vraag jij je af? Indonesisch Restaurant Kapulaga levert een bijdrage van 55 eurocent per 3 gangenmenu aan het Maastrichtse goede doel Stichting Stille Armen. Zij bezorgen sinds 1932 alle stille armen in de regio Maastricht fijne kerstdagen door ondersteuning in materiële zin in de vorm van kerstpakket. Ieder jaar haalt Kapulaga zo’n €2.000 op voor het goede doel.

Niet alleen zorgt Kapulaga goed voor de armen, ook zijn zij goed voor hun gasten! Kom dus ook naar Indonesisch restaurant Kapulaga in Maastricht.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Indonesisch restaurant Kapulaga in Maastricht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Indonesisch restaurant Kapulaga in Maastricht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Hoogbrugstraat 23a
6221 CN Maastricht
T: 043 750 2588