Boeken & tijdschriften

Inmaak- en fermenteerbijbel - Simone van Thull

Van augurk tot zuurkool en van kimchi tot bietenpickle en kombucha. Hét naslagwerk voor iedereen die alles over inmaken en fermenteren wil weten.
 

Lees meer
27,50

Inclusief verzending binnen Nederland

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

Over dit product

Actie! van € 34,99 voor € 27,50 (geldig t/m 15 januari 2025)

Van augurk tot zuurkool en van kimchi tot bietenpickle en kombucha. In Inmaak- en fermenteerbijbel leert Simone van Thull je alles over inmaken en fermenteren. Inmaken en fermenteren doen we al zo lang de mens kookt. Pas eind jaren 60 had iedereen een koelkast. Niet hip en nieuw dus maar oude technieken om eten te maken vol levende bacteriën die in ons dieet horen (Hardback)

Locaties

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd