Sporten

2 mannen lopen hard op het strand

Sporten

2 mannen lopen hard op het strand

Vroeg in de ochtend of laat in de avond, thuis een eigen programma of een klasje in de sportschool. Waar en hoe je je ook in het zweet werkt, het gevoel is altijd hetzelfde. Je voelt voldoening om actief bezig te zijn en je gaat helemaal op in het moment.

De sportschool thuis

Je hoeft geen duur abonnement af te sluiten om aan je lichaam te werken. Creëer je eigen sportplek, stel je doelen en ga aan de slag. Train bijvoorbeeld je spieren met een XCO of Powerball. Of ga voor een conditietraining met de fitnesstrampoline. En vergeet vooral die squats niet!

Probeer eens een andere sport

Alles in het leven draait om variatie, dus kies ook eens voor een andere vorm van lichaamsbeweging. Laat de adrenaline stromen op een mountainbikeparcours of werk aan een evenwichtige balans met yoga. Verleg je grenzen en ga de uitdaging aan.

Dat klinkt als muziek in de oren

Of je graag een motiverend achtergrondmuziekje wilt horen, of altijd op een beat wilt hardlopen... Met de SoundSport wireless headphones van Bose geniet je optimaal van jouw favoriete muziek tijdens een work-out. Zweet- en weerbestendig én een accu die het 6 uur lang volhoudt.

Een gezonde leefstijl

We hebben maar één lichaam, dus daar moeten we ook goed voor zorgen. Naast een actieve levensstijl, is bewust eten een belangrijk onderdeel. Begin je dag bijvoorbeeld met een verse smoothie van banaan en aardbei uit de blender. Of wat dacht je van een home made salade op je werk? Makkelijk te vervoeren in de lunchbox van Boho Tiffin.

Culinair gerecht
Culinair gerecht