Outdoor

Interactieve speurtocht

De Qula City Trails zijn een geweldige manier om een stad te ontdekken! Je komt langs de highlights, bezoekt de leukste plekjes, lost raadsels op en doet leuke opdrachten, allemaal op je smartphone.

Lees meer
20,00

Inclusief verzending binnen Nederland

De Qula City Trails zijn een geweldige manier om een stad te ontdekken! Je komt langs de highlights, bezoekt de leukste plekjes, lost raadsels op en doet leuke opdrachten, allemaal op je smartphone. Je hebt de keuze uit 60 steden in Nederland en België. Beslis wanneer je begint en waar je stopt en pauzeert, het is een 24/7 City Trail. Probeer een topscore neer te zetten door punten te winnen en als je met meerdere teams speelt, wint het team met de meeste punten.

Andere spelers zeiden: 'Wat een plezier hadden we met deze interactieve City Guide, geweldige manier om de stad te verkennen met vrienden en familie'. De Qula City Trail biedt je ca. 3 uur plezier en spanning! Je kunt er uiteraard ook gelijk een dagje uit van maken.

De prijs is per team, maximaal 6 personen!

Praktische info

Je kunt kiezen voor een Qula City Trail in de volgende steden: Alkmaar, Almere-Haven, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Dokkum, Eindhoven, Emmen, Enkhuizen, Enschede, Goes, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roosendaal, Rotterdam, Roermond, Schagen, Scheveningen, Sittard, Sneek,Terneuzen, Tiel, Tilburg, Turnhout, Utrecht, Valkenburg, Venlo, Zierikzee, Zutphen en Zwolle. In België kun je kiezen uit één van de volgende steden: Aarlen/Arlon, Antwerpen, Bergens/Mons, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen/Namur en Spa.

Voor meer informatie zie: qula.info

 

Locaties

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor een Qula City Trail in een stad naar keuze. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt na verzilvering een code per e-mail die je op de website van Qula dient te verzilveren. De code op het ticket is geldig t/m 31/12/2023. De prijs is per team, maximaal 6 personen.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd