Italiaans restaurant Da Mario in Deventer

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Italiaans restaurant Da Mario in Deventer. 

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Da Mario in Deventer is al jaren een begrip in deze stad. U kunt bij dit restaurant genieten van heerlijk eten en drinken. Er wordt op hoog niveau gekookt, maar is tegelijkertijd ook voor iedereen toegankelijk. De prijs-kwaliteitverhouding staat centraal en is daarom ook belangrijk, zowel voor de gasten als het team van Da Mario. Je kunt hier een overheerlijke pizza uit de originele houtoven bestellen met een goed glas wijn. Vergeet, naast de menukaart, ook zeker niet de uitgebreide wijnkaart in te zien. Deze is zeker de moeite waard en elk gerecht is afgesteld op deze vele wijnen.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Italiaans restaurant Da Mario in Deventer of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Italiaans restaurant Da Mario in Deventer of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Vleeshouwerstraat 4
7411 JN Deventer
T: 0570 619 393
E: info@damario.nl