Italiaans restaurant Il Mercato in Papendrecht

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van 20,00. 

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Il Mercato in Papendrecht is een Italiaans restaurant waar je van harte welkom bent om te genieten van heerlijke Italiaanse specialiteiten.

De Italiaanse keuken staat er om bekend dat zij passievol koken met pure en verse producten. Bij Il Mercato geloven ze hier heilig in. Het concentreren op gerechten en verfijnde smaken om op deze manier de puurheid van de producten optimaal te laten zien/proeven in de producten. Je bent hier van harte welkom met ieder gezelschap; je partner, vrienden, collega’s of je hele familie! 

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Italiaans restaurant Il Mercato in Papendrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurantcadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Italiaans restaurant Il Mercato in Papendrecht of bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl

Locatie

Markt 171
3351 PA Papendrecht
T: 078 2000 340