Italiaans Restaurant La Nonna in Tilburg

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij het Italiaans restaurant La Nonna in Tilburg.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

La Nonna in Tilburg is een gezellig Italiaans restaurant waar je heerlijk kunt eten. La Nonna serveert authentieke Italiaanse gerechten voor zowel lunch als diner. Ook afhalen behoort tot de service van La Nonna. Alles wordt bereid met producten afkomstig uit Italië. Elkaar ontmoeten in een fijne omgeving, zorgeloos ontvangen van uitstekende service en samen genieten van lekker eten; dit is wat je te wachten staat bij La Nonna in Tilburg.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Italiaans restaurant La Nonna in Tilburg of bij een van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Italiaans restaurant La Nonna in Tilburg of bij een van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Willem || straat 66
5038 BH Tilburg
T: 013 763 1449