Japans restaurant Ai Uchi in Hilversum

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Japans restaurant Ai Uchi in Hilversum.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij Ai Uchi in Hilversum kun je op een bijzondere manier kennismaken met de Japanse keuken. Hier geniet je van een compleet diner gevestigd in hartje centrum van de mediastad. Het restaurant telt maar liefst 120 zitplaatsen verdeeld over een teppanyaki-gedeelte waar in het midden een chefkok staat en de gerechtjes ter plekke bereidt. Bij een sfeervolle ambiance en goed eten hoort ook goede wijn. De wijnkaart is daarom zorgvuldig samengesteld. Grote gezelschappen zijn ook welkom bij Ai Uchi, waar je een speciaal arrangement kunt reserveren.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Japans restaurant Ai Uchi in Hilversum of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Japans restaurant Ai Uchi in Hilversum of bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Emmastraat 2
1211 NG Hilversum
T: 035 623 9859
info@aiuchi.nl