Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Besteed de Pluim op jouw manier!

  • Pluimwaarde in delen opmaken
  • Samenvoegen met andere Pluimen
  • Bijbetalen mogelijk

Javaans Eetcafe in Eindhoven

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Javaans Eetcafe in Eindhoven.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Javaans Eetcafé in Eindhoven is een eetcafé gespecialiseerd in de Indonesische keuken. De koks koken met passie en liefde, wat je proeft in de heerlijke gerechten! Wanneer je binnenkomt merk je vast nog iets op; de motoren aan de wand en er wordt regelmatig Rock & Roll muziek gedraaid. Dit alles zorgt dat de zaak een rauw karakter krijgt! Je kunt genieten van heerlijke Indonesische gerechten voor een hele schappelijke prijs. Je bent hier van harte welkom met ieder gezelschap; uw partner, vrienden, collega’s of je hele familie!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Javaans Eetcafe in Eindhoven of bij een van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Javaans Eetcafe in Eindhoven of bij een van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Kleine Berg 34-B
5611 JV Eindhoven
T: 040 245 0097