Kamperen op een boerderij bij FarmCamps

Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven en logeer bij de boer. Bij FarmCamps beschik je over een ruime accommodatie met eigen toilet en badkamer.

Je ontvangt een tegoedcode die geldig is t/m 31 december 2019.

Lees meer
Maak je keuze:
50,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Deze week zijn wij een echt boerengezin. We gaan namelijk logeren op een boerderij. Daar staat ie! Kijk, onze tent staat middenin het weiland! Dit wordt een avontuur om nooit te vergeten. We starten met een rondleiding van de boer en de boerin zelf. Een gastvrij gezin waarbij we ons direct thuis voelen. De boer vertelt vol passie over de dagelijkse werkzaamheden en de historie van deze bijzondere boerderij. En daarna mogen we helpen met het melken van de koeien. Wauw, best moeilijk om de melk precies in de emmer te krijgen. Voldaan lopen we richting onze tent. Wat gaan we morgen doen? In ieder geval kippen voeren, knuffelen met de konijntjes en meehelpen in de hooischuur. Hooi Hooi!

Wat moet je doen?

Kijk op de website van FarmCamps voor de beschikbaarheid van de verschillende FarmCamps locaties. Ideaal verblijf gevonden? Neem telefonisch contact op met FarmCamps om een reservering te plaatsen. De waarde van de e-voucher is jouw tegoed op de boekingskosten. Nb. Boekingen op basis van beschikbaarheid. De tegoedcode die geldig is t/m 31 december 2019.

Let op: bestelde e-vouchers kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Telefoonnummer

088-8889188

Website

www.farmcamps.nl