Kamperen

Kamperen op een boerderij bij FarmCamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te vinden zijn? Kom onthaasten op één van de FarmCamps boerderijen verspreid door heel Nederland. Je tegoedcode is geldig t/m 31 december 2021.

Lees meer
Maak je keuze:
50,00
Gratis per e-mail
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Overdag ga je op stap met de boer, knuffelen met de dieren, hutten bouwen in de Hooi Hooi Speelschuur en spelenderwijs leren over de boerderij. Samen genieten van het buitenleven, maar ook tijd voor jezelf terwijl de kinderen het boerenerf ontdekken. Tegen etenstijd steek je de BBQ aan en als toetje rooster je marshmallows bij het kampvuur. Nadat jullie de zon onder hebben zien gaan op je eigen veranda, kruip je onder de wol in de comfortabele bedden. In de ochtend word je wakker van de loeiende koeien of de boerin die een heerlijk ontbijtje aan de tent komt brengen. Klaar voor weer een onvergetelijke dag op de boerderij.

FarmCamps! Echt leuk, moet je ook eens doen!

Er zijn diverse type boerderijen waar bijbehorende activiteiten gedaan kunnen worden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit Akkerbouw-, Alpaca-, Biologisch-, Melkvee-, Paarden-, Schapen-, Speel- en leer en Kaasboerderij.

Praktische info

Wat moet je doen?

Kijk op de website van FarmCamps voor de beschikbaarheid van de verschillende FarmCamps locaties. Ideaal verblijf gevonden? Neem telefonisch contact op met FarmCamps om een reservering te plaatsen. De waarde van de e-voucher is jouw tegoed op de boekingskosten. Nb. Boekingen op basis van beschikbaarheid. De tegoedcode is geldig t/m 31 december 2021.

Let op: bestelde e-vouchers kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6).

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk