Karten bij Lot66 in Breda

Karten bij Lot66 in Breda is een hele sensatie van begin tot het eind. De technische kartbaan zorgt voor een grote uitdaging en veel race vermaak!

Lees meer
15,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Plankgas, gas los... remmen... remmen!!!... sturen, nog meer sturen!!!... en weer plankgas. Nooit gedacht dat je zo hard door de bocht kon met jouw kart. De chicane, het rechte stuk, de haakse bocht, iedere ronde ben je weer een beetje sneller. Je loert naar een mogelijkheid om de coureur voor je in te halen. Maar als je even niet oplet word je zelf gepasseerd. Opperste concentratie. Rijden op de grenzen van het mogelijke. Rijden op adrenaline.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Lot66. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Let op! De arrangementen zijn exclusief helmmuts / balaclava. Deze is wel verplicht i.c.m. het gebruik van de helmen. Het gebruik van een eigen integraal helm is toegestaan. Kijk voor de voorwaarden op: https://www.lot66.nl/karten

Adres: Mijkenbroek 27
4824 AA Breda
Telefoonnummer: 076 543 9365