Kerstpakket

Geef een pluim als kerstpakket!

Geef een pluim als kerstpakket!

Content

Op zoek naar een leuk alternatief als kerstpakket? Met de Pluim laat je jouw personeel genieten van zijn of haar vrije tijd. Dat kan met een fysiek cadeau in de vorm van een opvallende A4 wenskaart, of als lastminute cadeau - een Pluim per email!

  • Design in huisstijl
  • Logistieke proces, inclusief nazorg
  • Altijd dezelfde contactpersoon
Geef een pluim als kerstpakket!

Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket voor werknemers, relaties of gewoon voor jezelf? Dan is het tijd voor Pluimen.nl! De Pluim is een Kerstpakket waarmee je de ontvanger laat genieten van zijn of haar vrije tijd. En het leuke aan de Pluim is dat de ontvanger zelf zijn of haar favoriete kerstpakket kan samenstellen. Van een leesboek tot een dagje dierentuin, of van een weekendje weg tot een gezelschapsspel: met de Pluim geef je iets leuks voor in de vrije tijd.

Met zo ontzettend veel keuze, durven we met zekerheid te zeggen dat de Pluim altijd in de smaak valt als alternatief kerstpakket.

Offerte aanvragen Neem contact op

Ontspanning na inspanning

De feestdagen staan weer voor de deur en het jaar is bijna afgelopen. Iedereen heeft zich weer hard ingezet, voor zijn of haar gezin gezorgd of meerdere ballen in de lucht gehouden. Hoog tijd voor ontspanning, nietwaar? Maar wat voor kerstpakket geef je dan? Kies je na lang wikken en wegen voor een doos met een bluetooth speaker erin, blijkt de helft van je medewerkers niet van muziek te houden. Of overhandig je kerstpakketten met toastjes en paté, eten ze glutenvrij of zijn ze vegetariër!

Met andere woorden: je kan niet bepalen wat iemand graag doet (of eet!) in zijn of haar vrije tijd. En stiekem is dat eigenlijk het allermooiste aan vrije tijd: je kan lekker doen en laten wat jij wilt. Wat jij doet om te ontspannen, vindt de ander misschien helemaal niks. Stap daarom dit jaar af van het onpersoonlijke massacadeau en geef de Pluim als leuk kerstpakket waarmee mensen kunnen genieten!

Onze missie

Hét kerstpakket boordevol beleving

Daar waar de een graag een dagje eropuit gaat, maakt de ander liever het huis gezellig. En dat is het mooie aan vrije tijd: het is voor iedereen anders. Vrije tijd is iets bijzonders. Door af toe bewust een stapje terug te doen, kunnen we optimaal genieten van vrije tijd. Want wie een momentje voor zichzelf pakt, kan daarna met frisse energie elke uitdaging aan. Laat je inspireren!

En nog veel meer...

Dat maakt de Pluim zo'n veelzijdig leuk cadeau

 Bekijk het totale aanbod

 

De voordelen van de Pluim

Naast de waardering die je toont aan alle medewerkers met ontspanning na inspanning, is de Pluim ook een uniek en leuk cadeau om te geven én te ontvangen! Lees hieronder meer over alle voordelen van de Pluim.

Direct online bestellen Proefversie aanvragen

 

 

Geef de Pluim op jouw manier

Met een Pluim geef je altijd een gepersonaliseerd cadeau. Dat kan met een fysiek cadeau in de vorm van een opvallende A4 wenskaart, of - ideaal als lastminute cadeau - een Pluim per e-mail. De Pluim per e-mail is het digitale broertje van de fysieke A4 Pluim. Alleen is deze net iets sneller; dus handig als je hem meteen nodig hebt. De Pluim liever in een uniek jasje? Geef ‘m dan volledig in jouw huisstijl. Laat onze collega's meedenken over een maatwerk Pluim. Bepaal zelf de cadeauwaarde van €5 tot €1000 per Pluim. 

Pluim per post
  • Grote A4-kaart met titel en leuke afbeelding of foto
  • Persoonlijke boodschap aan de binnenkant
  • Verschillende personalisatiemogelijkheden
Pluim per e-mail
  • Veilige optie voor een cadeaubon op afstand
  • Snel, milieuvriendelijk en toch origineel
  • Met persoonlijke boodschap

Origineel kerstcadeau voor personeel

Een Pluim is leuk om te geven als alternatief kerstpakket of als extra attentie in kerstpakketten. Met een paar klikken op onze website bestel je gemakkelijk de Pluim en maak je hem super persoonlijk. Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan een persoonlijk kerstpakket? Voeg jouw foto of logo toe en schrijf een gezellige tekst voor de ontvangers. Wij drukken hem op een feestelijke A4-kaart voor een extra mooi verrassingseffect. Wil je liever geen papier gebruiken? Dan kunnen we ook de Pluim per e-mail sturen. Ook dat kan geheel in jouw huisstijl met persoonlijke afbeeldingen en tekst. Zo geef je altijd een origineel kerstcadeau aan je personeel. 

 Tip: geef de Pluim met een extra attentie, zoals een fles Celebrations, cava, champagne of bier. Dan geef je een heel compleet en uniek cadeau. Wil je liever een totaal andere opmaak in huisstijl, een ander soort verpakking of eigen extraatje? Daar doen we niet moeilijk over. Informeer naar de mogelijkheden.

Een kerstpakket met persoonlijk boodschap

Bij Pluimen vinden we het verrassingseffect van een cadeau hartstikke belangrijk. Dat zie je niet alleen terug in de verpakkingen. Ook de mogelijkheid om je eigen tekst en foto toe te voegen dragen daaraan bij. Maar dat is nog niet alles! Je kan namelijk ook een online welkomstpagina instellen voor de ontvanger. Zodra iemand met de Pluimcode inlogt op onze website, komt hij of zij terecht op een door jou gemaakte pagina. Deze unieke welkomstpagina kun je inrichten met een persoonlijke boodschap, een leuke kerstwens en keuzesuggesties voor het kerstcadeau.

Inspiratie opsnuiven

Fantaseren wat je met een cadeautje gaat doen, is misschien wel net zo leuk als het cadeau zelf. Speciaal voor die heerlijke voorpret hebben we verschillende inspiratiepagina’s voor de ontvanger gemaakt. Dit zijn pagina’s met prachtige beelden om iemand op Kerstpakket ideeën te brengen. Denk aan de feestdagen, een avondje uit of eten met vrienden. Stuk voor stuk pagina’s met de mooiste fotografie om even weg te dromen.

Ook als last minute kerstpakket

Vaak moet je maanden voor kerst al een leuk kerstpakket bestellen. En tja, schiet dat je pas een paar weken van tevoren binnen...? Geeft niks! De Pluim kan je gewoon last minute bestellen in de week voor Kerstmis. En ben je écht laat met bestellen? Kies dan voor de Pluim per e-mail. Hoe dan ook: je staat dus nooit met lege handen.  

Maatwerk kerstpakketten

Een kerstpakket hoeft helemaal niet onpersoonlijk te zijn. Sterker nog, bij grote oplages doen wij er nog een schepje bovenop. Zo ontwerpt onze grafisch vormgever graag de kaart geheel in jouw huisstijl of bedenken we een totaal andere verpakking dat bij jouw bedrijf past. We denken daarbij out-of-the-box, of juist erin...Zo geef je elk jaar een blijvende herinnering. 

Informeer dus tijdig naar de mogelijkheden van unieke designs.

Maatwerk aanvragen

 

Gratis kerstpakket

Oké, dat is niet helemaal waar, want een gratis kerstpakket bestaat natuurlijk niet echt. Maar zelfs als het budget niet genoeg is voor een klein pakket, is de Pluim nog steeds het beste cadeau. Je kan de Pluim namelijk in elk budget bestellen, want je bepaalt zelf de waarde vanaf 5 euro. Ons assortiment is ontzettend groot en dus kan iemand zelfs voor zo’n klein bedrag, een mooi cadeau vinden. Denk aan leuke tijdschriften, het laten bedrukken van producten met eigen foto’s of iemand kan de waarde schenken aan een goed doel.

Vragen of advies? 

Wil je een Pluim bestellen, een offerte ontvangen of wil je meer weten over de mogelijkheden over bijvoorbeeld maatwerk? Onze accountmanagers helpen je graag verder met vragen of advies over het zakelijk bestellen van de Pluim. Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur.