Museum

Kindermuseum Villa Zebra in Rotterdam

Ontvang een toegangstickets voor volwassenen of kinderen vanaf 3 jaar voor het kunstlaboratorium speciaal voor kinderen. 

Lees meer
10,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Villa Zebra is een kunstmuseum voor kinderen. Kunst leert je te denken buiten je kaders. En dat mag je ook meteen in de praktijk brengen, want ieder kind maakt bij Villa Zebra een eigen kunstwerk in onze doorlopende workshop. Elke twee maanden komt er weer een nieuwe workshop.

Sea de Zee is de nieuwe interactieve expositie voor kinderen van 5 tot 12 jaar in Villa Zebra. Een tentoonstelling vol schilderkunst, beeldhouwkunst, installaties, gedichten en spoken word. Gedurende de tentoonstelling verzamel je ideeën voor je gedicht, waarna je dit gedicht aan elkaar plakt en per flessenpost verstuurt naar de volgende bezoeker. Daarna ga je aan de slag met het maken van je eigen diepzeewezens, gebaseerd op het werk van Ulukaya. 

Naast Sea de Zee heeft Villa Zebra voor peuters en kleuters een aparte expositie: ZELF! waarin kunstenaarscollectieven installaties hebben gemaakt waar de kleine doorheen kan kruipen, in kan spelen en een kunstworkshop kan volgen. 

Praktische info

Adres:

Stieltjesstraat 21
3071 JV Rotterdam

Telefoonnummer: 010-2411717
 

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Kindermuseum Villa Zebra in Rotterdam. Voor deze activiteit is reserveren verplicht. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Tickets zijn geldig t/m 31/12/21

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk