Kinderpretpark Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10  jaar.

Lees meer
25,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Goed nieuws, Kinderpretpark Julianatoren is gefaseerd open. Voor Pluimbezitters betekend dit dat er naar verwachting vanaf 28 mei gereserveerd kan worden voor aankomst vanaf 2 juni. Voor de meest up to date informatie verwijzen wij je naar de website van Julianatoren.

Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10  jaar.

Nieuw in 2020: Wild West Themagebied

In seizoen 2020 opent Kinderpretpark Julianatoren een compleet nieuw themagebied! In Jul’s Treintje rijd je door Mexico en het Wilde Westen. Onderweg kom je langs een gezellige saloon en het kantoor van de sheriff. Iets verderop ligt de gevangenis waar de boeven Bennie Dom en Ben Bang regelmatig verblijven. Onlangs probeerden het tweetal nog om met een grote stapel dynamiet de kluis van de bank op te blazen. Het gevolg; een mega grote knal met heel veel rook! Alle Mexicaanse hoeden vliegen nu nog al tollend door de lucht!

Attracties

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino’s Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen!

Ga je liever de hoogte in? Draai dan mee in het Reuzenrad of neem plaats in de ‘de Hoge Hoed’; de vrijevaltoren van Meneer Kaasgaaf. De echte piraten varen over de woeste golven in de Draaiende Piraat! Ahoy!

Voor de kleintjes…

Aan de allerkleinsten heeft Kinderpretpark Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee over Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard over de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel of vos door Kabouterwonderland.

Vlieg als een echte piloot in je eigen helikopter door het hele park of blus als een echte brandweer een brandje in Jul’s Brandweerspel. Vergeet niet om naar de show van Dino & Dina te gaan. Deze twee lieve dinosaurussen zijn klaar om met hulp van jou te gaan bouwen.

Kijk voor alle attracties op www.julianatoren.nl.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Julianatoren. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Omdat Kinderpretpark Julianatoren een maximum aantal bezoekers per dag mag ontvangen, is het nodig dat elke bezoeker naast het e-ticket ook online een reservering dient te maken. Je kunt bij je reservering een keuze maken uit twee dagdelen: ochtend (8:00 tot 12:30 uur) en middag (13:30 uur tot sluitingstijd). In het uur dat het park gesloten is worden extra hygiëne werkzaamheden verricht en kunnen hun medewerkers pauzeren. Reserveren is mogelijk vanaf 28 mei 2020. U kunt een dagdeel kiezen vanaf 2 juni 2020. Meer informatie vind je op het e-ticket, die je ontvangt na verzilvering van de Pluim. Entreeticket geldig van 2 juni 2020 t/m 25 oktober 2020.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Veiligheid & hygiëne belangrijk
Kinderpretpark Julianatoren doet er natuurlijk alles aan om het bezoek aan Kinderpretpark Julianatoren op een veilige manier te laten verlopen. In het park volgen wij de Nederlandse richtlijnen van het RIVM. Daarnaast voeren wij de maatregelen door uit het protocol ‘’Veilig Samen Uit’’. De capaciteit in de attracties zal aangepast worden. Sommige paden zijn eenrichtingswegen geworden. En wij voeren extra hygiëne maatregelen door.

Meer informatie over het protocol ‘Veilig Samen Uit’ vind u op: https://www.julianatoren.nl/veilig-samen-uit/

Adres

Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn

Parkeerkosten: € 8,75.