Koken met elkaar

Gerecht

Koken met elkaar

Gerecht

Koken, wie is er niet gek op? Samen met vrienden, familie of lekker met z’n twee. Het verzamelen van de gerechten, het uitzoeken van passende wijnen... Het mooiste van de avond is als iedereen geniet. Van het eten en vooral van elkaar. Aan het einde van de avond zit je samen om de tafel en haal je oude herinneringen op. Wat een heerlijke avond in alle opzichten! 

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Stress in de keuken is vanaf vandaag verleden tijd. Met deze producten heb je een ideale voorbereiding en is het koken al een feestje! Denk aan een grill voor het bakken van de lekkerste biefstuk of het koksmes waarmee je de fijnste plakjes tomaat kunt snijden. 

 Kookinspiratie

Word een topchef in je eigen keuken. Met behulp van Jamie Oliver maak je in no time het gerecht waar iedereen van versteld staat. Jamie kookt Italië bevat meer dan 140 van de allerbeste Italiaanse recepten, die allemaal aan de Jamie-standaard voldoen. Overheerlijk, no-nonsense, van gezond tot comfort food en vriendelijk voor je portemonnee en je schaarse kooktijd.

    

Tijd om aan tafel te gaan

Het diner is klaar en het is tijd om aan tafel te gaan! Maak indruk met een heerlijke wijn die  naadloos aansluit bij elk gerecht en dek de tafel bijvoorbeeld met het prachtige bestek van Style de Vie. Een mooie tafel is de sfeervolle blikvanger waar je eindeloos mee kunt variëren.

Summervibes met Bose

Wat is een etentje zonder achtergrondmuziek? Een Spotifylijst met jouw favoriete zomerhits mag natuurlijk niet ontbreken op deze avond. Of je nou kiest voor Spaanse gitaristen als Gypsy Kings of de altijd relaxte Jack Johnson - met muziek raak je de juiste snaar. Geniet samen nog even na van een geslaagde avond met bijzondere mensen. Zo mooi kan het leven zijn!

Deze speaker van Bose zorgt voor perfece achtergrondmuziek. Met een accu die 12 uur meegaat, kan je zo lang tafelen als je wilt.
 

Bestel de Bose speaker

 

Microfoon
Microfoon