Koninklijk Theater Carré in Amsterdam

Ontvang een Podium Cadeaukaart en boek een voorstelling naar keuze bij jouw favoriete theater. Geldig voor alle deelnemende theaters uit het aanbod van Podiumcadeaukaart.nl.

Lees meer
Maak je keuze:
10,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen op Pluimen.nl. Zet je zintuigen op scherp en geniet een avond lang van de beste optredens! Met honderden verschillende muziek concerten in ons assortiment, is er voor iedereen wat wils: van grote popsterren tot authentieke singer-songwriters. Jazz, reggae, pop, soul of een groot orkest: bij Pluimen.nl hebben we het allemaal. Weet jij al welke favoriete artiest je gaat bewonderen op een heerlijke avond uit?

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Podium Cadeaukaart per e-mail die je bij meer dan 290 podia (en alle Primera winkels) in Nederland als betaalmiddel kan gebruiken voor de aanschaf van toegangsbewijzen voor uiteenlopende podiumkunsten.

Praktische info

Je ontvangt binnen 3 werkdagen een Podium Cadeaukaart per e-mail. De Podium Cadeaukaart is bij meer dan 290 podia (en alle Primera winkels) in Nederland inwisselbaar voor toegangsbewijzen voor uiteenlopende podiumkunsten.
De Podium Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor de aanschaf van een nieuw toegangsbewijs voor een voorstelling naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per betaling met een maximum van € 50,00. Voor meer info over Podium Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende theaters kijk je op www.podiumcadeaukaart.nl.