Korting op een verblijf bij Center Parcs

Ontvang een Weekendjeweg.nl Cadeau Card ter waarde van €25,00 en boek je verblijf op Weekendjeweg.nl. Geldig voor alle Center Parcs locaties uit het aanbod welke te boeken is op Weekendjeweg.nl.

Lees meer
25,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Je zegt vaak al snel ‘ja’ tegen dingen; allerlei klusjes waar je misschien niet zoveel zin in hebt. Maar… zeg je ook volmondig ja tegen family fun? Tegen wat er echt toe doet? Doe het gewoon! Laat de boel de boel en breng écht tijd door met elkaar. In Center Parcs natuurlijk. En ook dit jaar hebben we weer veel nieuws voor je, voor de mooiste momenten samen. Boven op wat je altijd al krijgt:

•    Compleet ingerichte cottages met veel privacy, om samen te zijn midden in de natuur;
•    Eindeloze waterpret in het enige echte subtropische zwemparadijs: Aqua Mundo;
•    Entertainment, boetieks, tropische terrasjes en restaurants in de overdekte Market Dome;
•    Binnen- en buitenactiviteiten voor alle leeftijden, met altijd nieuwe belevenissen.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Weekendjeweg.nl voor het boeken van een overnachting in een hotel naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 150,00. 

Praktische info

Je ontvangt binnen 3 werkdagen een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail waarmee je op Weekendjeweg.nl een verblijf naar keuze kunt boeken.
De Weekendjeweg.nl Cadeau Card heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij Weekendjeweg.nl voor een hotel naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Weekendjeweg.nl met een maximum van € 150,00. Voor meer info over Weekendjeweg.nl en een overzicht van alle deelnemende hotels kijk je op www.weekendjeweg.nl