KWF Kankerbestrijding

Help mee en doneer jouw Pluim. Met jouw gift zorgen we voor een beter leven voor iedereen die met kanker te maken krijgt. We verminderen de kans op kanker, vergroten de kans op genezing en verbeteren de kwaliteit van leven.

Lees meer
Maak je keuze:
1,00
Wij storten het direct bij het goede doel
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Eén op de drie Nederlanders krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die miljoenen levens kunnen we samen het verschil maken. Want alleen door onze krachten te bundelen bereiken we ons gemeenschappelijke doel. Een beter leven voor iedereen die met kanker te maken krijgt.

Elke dag boeken we vooruitgang om de kans op kanker te verkleinen, de kans op genezing te vergroten en de kwaliteit van leven te verbeteren. Samen maken we het verschil voor mensen met kanker. Bedankt voor jouw steun! 

Wat moet je doen?

Klik op verzilver je pluim en doneer jouw Pluim aan KWF Kankerbestrijding. Bijbetaling kan via iDeal.

Wanneer je ervoor kiest om niet anomiem te doneren, wordt jouw naam en e-mailadres kenbaar gemaakt aan KWF Kankerbestrijding. Zij zijn dan in de gelegenheid om jou eenmalig een persoonlijk bedankje te sturen voor de donatie. KWF Kankerbestrijding verwijdert daarna jouw contactgegevens.