Op het land

Lamborghini rijden (keuze uit 13 locaties)

Altijd al achter het stuur van een supersnelle auto willen zitten? Nu kan het! Zodra je de sleutel omdraait, komen de 560 pk's grommend tot leven en rijd jij rond in deze Lamborghini. Dat voelt goed!

Lees meer
Maak je keuze:
79,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

De sensatie van het rijden in een Lamborghini Gallardo is niet alleen meer voor de rijken der aarde weggelegd. Integendeel, want Experience Events maakt het voor iedereen mogelijk om je eigen droom uit te laten komen.

Met een fantastisch arrangement kun je proeven van het rijden in een echte onvervalste super auto. Maak de deuren open en ontmoet je nieuwe liefde. Deze auto laat je bijna sneller gaan dan het licht. Het straalt niet alleen status maar ook schoonheid uit.

Bij Experience Events scheur je in een Lamborghini Gallardo. Natuurlijk kun je er eigenlijk niet lang genoeg in zitten en is het geen fijn gevoel om weer uit te moeten stappen, maar een betere keus kan je niet maken. Experience Events zorgt ervoor dat het de hoogtepunt voor je gaat worden, dus waarom wachten?

Er zijn maar liefst 13 locaties waar uit gekozen kan worden:
Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Heerenveen, Hilversum (Eemnes), Lelystad, Rotterdam, Zwolle, Antwerpen (België) en Zolder (België).
Raapleeg de agenda voor beschikbaarheid: www.lambowens.nl/agenda

Praktische info

Reserveren verloopt via de website van de partner. In de bevestiging van je bestelling ontvang je de reserveringscode en de procedure.

COVID 19 - maatregelen
Experience events heeft in alle sportauto’s een plexiglas scherm tussen de bestuurder en bijrijder geplaatst om zo de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Lamborghini rijden bij Experience Events. Voor deze activiteit is reserveren verplicht. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail (geldig t/m 31/12/21). 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk