L'anatra in Breda

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant L'anatra in Breda.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

L’anatra in Breda is een Turks specialiteitenrestaurant. Een leuk weetje is dat de naam van het restaurant 'eend' betekent in het Turks. Je kunt hier genieten van de Turkse hartelijkheid waarmee je verwelkomt wordt. De chefs van het restaurant werken uitsluitend met verse producten. En dat proef je af aan de gerechten. De specialiteiten van L’anatra zijn de lamsgerechten. Op de menukaart staan Turkse Meze’s. Dat zijn diverse soorten voorgerechten die zeker de moeite waard zijn om te proberen.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant L'anatra in Breda of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant L'anatra in Breda of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Haagdijk 9 
4811 TN Breda
T: 076 5223247
E: info@lanatra.nl