Op het land

Lasergamen bij Lot66 in Breda

Kom met twee personen lasergamen bij Lot66 in Breda. Een duistere verlaten Amerikaanse havenloods vormt het decor voor de grootste laserarena van Zuid-Nederland.

Lees meer
Maak je keuze:
20,00
Inclusief verzending binnen Nederland

Een duistere verlaten Amerikaanse havenloods vormt het decor voor de grootste laserarena van Zuid-Nederland. Met verschillende trappen, wanden en objecten is het een zware klus om je tegenstanders in het oog te houden.

Ga de strijd aan met je vrienden, collega's en familie! Met een lasergun loop je door de arena en probeer je zoveel mogelijk punten te scoren door andere spelers of objecten te raken. Kies ervoor om als twee teams tegen elkaar te gaan of ieder voor zich. Er zijn daarnaast nog meer spelvormen in de vernieuwde lasergame, zoals EliminationMidnight Madness en Vampires.

Praktische info

Reservering is niet exclusief. Aan de hand van beschikbaarheid is indeling bij andere groepen mogelijk.
- Een normale game duurt 15 minuten; de instructie 5 minuten.
- Vanaf 8 jaar. Is iemand jonger, neem dan even contact met Lot66 op!
Een normale game duurt 20 minuten: 15 min. speeltijd + 5 min. instructie.

Voor alle voorwaarden en extra informatie klik hier.

Adres: Mijkenbroek 27
4824 AA Breda
Telefoonnummer: 076 543 93 65
   

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Lot66. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail, deze zijn geldig t/m 31 december 2021. Let op! Vooraf reserveren telefonisch of per e-mail verplicht.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk