Layalina Restaurant in Doetinchem

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Layalina Restaurant in Doetinchem.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Layalina Restaurant in Doetinchem is gespecialiseerd in de Arabische keuken. Je bent waarschijnlijk wel bekend met hummus, lamskoteletjes en baba ganoesj. Al deze gerechten en meer vind je op de menukaart van dit bijzondere restaurant. Neem je RestaurantCadeau mee en je zult verrast worden door de heerlijke gerechten uit het midden oosten waaronder Kofte Beirut, Libanese Moussaka en Kebbeh. Alles is 100% halal! Niet alleen de gerechten bij Layalina in Doetinchem zijn authentiek, de gastvrijheid en de sfeer ook.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Layalina Restaurant in Doetinchem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Layalina Restaurant in Doetinchem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Korte Kapoeniestraat 11a
7001 CA Doetinchem
T: 0314 785 899
E: info@layalina-restaurant.nl