Les Twerken bij Sportief Paaldansen

Heb jij altijd al willen twerken? Dan ben je van harte welkom bij de Twerkworkout. Twerken is het bewegen van de heupen 

Lees meer
16,50
Inclusief verzending binnen Nederland
Verwachte voorraaddatum: 22-01-2021
Omschrijving

Heb jij altijd al willen twerken? Dan ben je van harte welkom bij de Twerkworkout. Twerken is het bewegen van de heupen en billen op verschillende manieren. Je zal spieren gebruiken die je nog nooit eerder hebt gebruikt! Twerken is een full-body workout waarbij je zo wel aan je kracht als uithoudingsvermogen werkt. En daarnaast is het natuurlijk onwijs leuk en gezellig :-)Iedereen mag mee doen aan deze les, of je nog nooit eerder hebt getwerkt of al alle sterren van de hemel trilt!
Hoe ziet een les Twerk Workout eruit?
We beginnen met een warming up waarbij wij de heupen los maken, buikspieren en beenspieren trainen. Na de warming up legt de docente eerst alle twerkmoves uit. Als afsluiting doen we natuurlijk een leuke choreo met alle pasjes die je geleerd hebt, hoe leuk is dat? Elke week is er een nieuwe choreo, en de pasjes worden altijd herhaald in de lessen. Dit zorgt ervoor dat iedereen mee kan doen in de les of je nou wel of geen twerk ervaring hebt.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Sportief Paaldansen / Twerk workout. Voor deze activiteit is reserveren verplicht. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

In de volgende steden worden er lessen gegeven en kun je een proefles met uitgebreide instructie volgen: 

  • Rotterdam, Scheepmakershaven 32 (Ingang aan de achterkant), 3011 VB.
  • Den Haag, Juffrouw Idastraat 18C, 2513 BG.

De frequentie van de proeflessen hangt af van de locatie. Het lesrooster is te vinden op: https://www.sportiefpaaldansen.nl/nl/lessen/lesrooster/

Een reservering dient gemaakt te worden. Dit kan op: www.sportiefpaaldansen.nl

E-mail:

 info@sportiefpaaldansen.nl