Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Maria's Pastabar in Utrecht

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Maria's Pastabar in Utrecht.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Maria’s Pastabar in Utrecht is een Italiaans restaurant in het centrum van de stad. Hier kun je heerlijk eten en drinken voor een vriendelijke prijs. Maria’s Pastabar staat voor een gezellige sfeer en natuurlijk goed eten! De chef-koks en de keukenbrigade bereiden de gerechten met passie en liefde. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten, en dit proef je! Maria’s Pastabar is zowel voor de lunch als diner geopend, ook kun je aan de bar of op het terras borrelen met heerlijke bieren en wijnen. Natuurlijk wordt er ook Italiaanse koffie geschonken.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Maria's Pastabar in Utrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Maria's Pastabar in Utrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Mariastraat 35
3511 LN Utrecht
T: 030 7439 706
E: info@mariapastabar.nl