Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Besteed de Pluim op jouw manier!

  • Pluimwaarde in delen opmaken
  • Samenvoegen met andere Pluimen
  • Bijbetalen mogelijk

Massagebehandeling via Treatwell

Ontvang een Treatwell Giftcard en boek je behandeling op www.treatwell.nl. Let op! Maximaal één cadeau card per boeking bij Treatwell.

Lees meer
Maak je keuze:
10,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Soms moet je even een stapje terugnemen en aan jezelf denken. Heb je te hard gewerkt, iets verrekt of ben je gewoon toe aan een ontspannen moment? Kies dan voor een rustgevende massage! Dat is niet alleen goed voor rust in je hoofd, het draagt ook bij aan een goede bloedcirculatie en een verbeterde weerstand. Van een sportmassage tot zwangerschapsmassage en van een hammambehandeling tot een voetreflexmassage. We hebben het allemaal.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer Giftcards voor besteding bij Treatwell. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: er geldt een maximum gebruik van 1 code per boeking bij Treatwell. Bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

De Treatwell Giftcard heeft een geldigheid t/m 20-10-2020. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij Treatwell voor een behandeling naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Treatwell. Voor meer info over Treatwell en een overzicht van alle deelnemende salons kijk je op www.treatwell.nl.