Op het land

Mercedes AMG GT rijden (keuze uit 13 locaties)

Tijdens een ritje in de Mercedes AMG GT trek je ongetwijfeld veel bekijks. Geniet van de snelheid en kracht van deze rasechte sportauto. Rijd 15 minuten in een Mercedes AMG GT rijden bij Experience Events

Lees meer
Maak je keuze:
69,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

De Mercedes AMG GT is een lust voor het oog. Misschien droom je al jaren van een rit in deze bijzondere wagen. We kunnen alvast verklappen: het is absoluut de moeite waard. Voordat je gaat rijden in de Mercedes AMG GT vertelt de instructeur je uitgebreid over de auto. Zo kun je je tijdens het rijden zelf helemaal op de auto en de weg focussen. Want eenmaal op de weg zoeft de wereld aan je voorbij. Dus laat die 462 paarden de benen maar eens strekken: wat een snelheid, wat een klasse!

Er zijn maar liefst 13 locaties waar uit gekozen kan worden:
Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Heerenveen, Hilversum (Eemnes), Lelystad, Rotterdam, Zwolle, Antwerpen (België) en Zolder (België).
Raapleeg de agenda voor beschikbaarheid: www.experiencewens/agendas

Praktische info

Reserveren verloopt via de website van de partner. In de bevestiging van je bestelling ontvang je de reserveringscode en de procedure.

COVID 19 - maatregelen
Experience events heeft in alle sportauto’s een plexiglas scherm tussen de bestuurder en bijrijder geplaatst om zo de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Mercedes AMG GT rijden bij Experience Events. Voor deze activiteit is reserveren verplicht. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail (geldig t/m 31/12/21). 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk