Museum

Miniworld Rotterdam

Ontvang een toegangsticket voor de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux. Een ware beleving, mede door de toevoeging van beweging, licht en geluid. 

Lees meer
Maak je keuze:
9,25

Gratis per e-mail

Wat ooit begon als een droom van een hobbyist, groeide uit tot een publieksprijs winnende attractie waar jaarlijks ruim 83.000 bezoekers een bijzondere beleving hebben. Miniworld biedt een uniek platform om verhalen te vertellen en ook te visualiseren, namelijk een driedimensionale miniatuurwereld.

Een hele wereld, maar dan piepklein - Ontdek het verhaal van de inspirerende stad Rotterdam, het bombardement in 1940 en de daaropvolgende wederopbouw. Reis door de haven van Rotterdam en uitgestrekte, typisch Nederlandse landschappen vol verrassende en vaak grappige details. In Miniworld Rotterdam duurt een dag 24 minuten. Wanneer de nacht valt, fonkelen tienduizenden lichtjes in het donker. Als de dag aanbreekt, ontwaken de 27.000 inwoners en komt de wereld tot leven. Overal rijden intercity treinen en brengen vrachtwagens hun vracht van en naar Europa’s grootste miniatuurhaven. Alles lijkt in beweging. En ook al is het slecht weer, Miniworld zorgt altijd voor een goede bui, want Miniworld is een binnen attractie met airco.

De e-tickets zijn geldig t/m 31 december 2022.
 

Praktische info

  • Kinderen t/m 11 jaar krijgen alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
  • kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang.

Adres: Weena 745, 3313 AL Rotterdam
Telefoonnummer: 010- 2400501

Locaties

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Miniworld Rotterdam. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Reserveren voor een dag is verplicht, meer informatie hierover vind je op het e-ticket. De e-tickets zijn geldig t/m 31 december 2022.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd