Naar het strand

Samen lekker genieten op het strand met jouw Pluim

Naar het strand

Samen lekker genieten op het strand met jouw Pluim

Misschien wel het allerlekkerste van een dagje strand: de zandkorrels tussen je tenen en de zoute zeegeur in je neus. Geniet van de zomerzon, een verfrissende duik of een goed boek en ervaar het ultieme vakantiegevoel.  

Doe iets actiefs

Heerlijk, sporten zonder te zweten! Of tenminste, je spoelt het toch zo weer van je af. Merk hoe krachtig de wind is met een lesje kitesurfen of laat je dragen op de golven van de branding. Ook voor de sportieveling is er genoeg te doen op het strand.

Of doe helemaal niets

Hoe lekker is dat soms, gewoon even helemaal niets doen. Zeker op het strand. Ogen dicht en lekker wegdromen met een muziekje uit een waterdichte speaker van Gecko of via draadloze oordopjes van Bose. Genieten in rust? Geef je ogen de kost en laat je meevoeren in een spannend boek.

Stop het in je strandtas

Tijd voor een nieuwe zwembroek, bikini of zonnebril? Met de cadeaukaart van The Little Green Bag kan je je strandtas vullen met alles wat je nodig hebt. Maak er een heerlijke stranddag van! Oh, en vergeet je zonnebrandcrème niet!

Eten bij de leukste strandtenten

Wat maakt een optimale stranddag compleet? Precies, dat moment wanneer je neerploft op een loungebank van een strandtent. Van smakelijke wijnen tot verfijnde gerechtjes, lunchen en dineren op het strand is altijd een relaxte ervaring.

2 mannen lopen hard op het strandd
2 mannen lopen hard op het strandd