NIKKEI Bluetooth Partyspeaker met Microfoon

Zin in een feestje? Grijp de microfoon en maak het feestje met deze
partyspeaker! Uitgebreide functies en eigenschappen zorgen ervoor dat het nnergens aan ontbreekt op jouw feestje.

Lees meer
80,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

Met een RMS van 10 Watt heeft de SPEAKERBOXX100 een stabiel gemiddelde van 10Watt. Dit betekent dat het piekvermogen ver boven de 10 Watt kan liggen! Dankzij de hoge RMS-grens van 10 Watt in combinatie met de diepe bass heeft deze speaker alles wat je nodig hebt voor een grote party!

Bedien de Bluetooth partyspeaker op afstand
Met bluetooth 4.0 heeft deze partyspeaker draadloze bediening en ben jij de DJ terwijl je zelf op de dansvloer staat. Je hoeft niet in de buurt te blijven want deze speaker met bluetooth heeft met het ontvangst signaal een bereik van maar liefst 10 meter!

Digitale afspeelmogelijkheden; USB, AUX, SD-kaart
Met deze partyspeaker van NIKKEI speel je muziek af via bijna alle varianten van digitale opslag. Bewaar je muziek op usb stick, aux of SD-kaart, dat speelt deze muzikale krachtpatser allemaal af. Indien je geen gebruik maakt van eigen muziek; stream je favoriete muziek op afstand via bluetooth. Daarom is deze partyspeaker geschikt voor elke gelegenheid.

Ingebouwde FM radio
Waar een radio FM-signaal ontvangen kan worden, vangt de partyspeaker van NIKKEI dit signaal op. De party box speaker heeft een sterk frequentiebereik wat goed van pas komt aangezien je de portable speaker overal mee naartoe neemt.

Leuk voor met vrienden; meegeleverde microfoon
Wil je de hele avond met je vrienden genieten van elkaars verborgen muzikale skills? Sluit de meegeleverde microfoon aan op de partyspeaker en zing mee met je favoriete artiesten! De microfoon en speaker zijn perfect op elkaar ingesteld en lopen mooi synchroon. Met de meegeleverde connector is de microfoon op elke toepassing aan te sluiten.

LED-Display en bedieningspaneel
Dankzij het verlichte LED-scherm wordt de modus van de partyspeaker weergegeven. Voor het gebruiksgemak is het bedieningspaneel vrij eenvoudig gehouden en makkelijk te bedienen. Zowel de microfoon als geluidsvermogen van de partyspeaker wordt bediend met volumeknoppen. Daarnaast zijn de verschillende modussen makkelijk in te stellen met drukknoppen.

Lange batterijduur, korte oplaadtijd en charge functie
De party speaker heeft een batterijduur van 9 uur. Voor het opladen heeft de batterij slechts een paar uur nodig. Ideaal! Op het LED-scherm wordt de batterij indicatie aangegeven, waardoor je niet plotseling verrast wordt met een lege batterij. Extra functie: met de charge functie kan je je telefoon opladen tijdens de party!

Kampioen lichtgewicht
De portable partyspeaker is overal gemakkelijk mee naartoe te nemen dankzij het licht gewicht. Met een gewicht van 2.7 kg, een handig handvat en een monsterlijk geluid is deze speaker kampioen lichtgewicht onder de partyspeakers! Met de vormgeving van een ghettoblaster, is dit een identiek model.

Robuust design, compact, stevig en krachtig
Met 19 x 31 x 41cm is deze partyspeaker ideaal om mee te nemen. Laat je niet misleiden door het kleine formaat, waarbij deze partyspeaker groot vermogen levert. Dankzij het design kan de speaker wel tegen een stootje en heeft het weinig onderhoud nodig.

Inhoud:

  • SPEAKERBOXX100
  • Netstroomkabel
  • Microfoon (incl connector)
  • Gebruiksaanwijzing