Njoy Café Eten & Drinken in Arnhem

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Njoy Café Eten & Drinken in Arnhem.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Njoy Café in Arnhem is gelegen in het centrum van de stad. Het is de ideale ontmoetingsplek waar je op ieder moment van de dag zomaar even binnen kunt lopen voor een kopje koffie, een koud biertje, een goed glas wijn of een borrel met hapjes! Natuurlijk ben je ook meer dan welkom om een lekker gerecht van de uitgebreide menukaart te kiezen. De chef-kok en zijn brigade weten precies waar zij mee bezig zijn en prepareren de beste gerechten! Niet alleen het eten is bijzonder; ook staat gastvrijheid hoog in het vaandel.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Njoy Café Eten & Drinken in Arnhem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Njoy Café Eten & Drinken in Arnhem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Bovenbeekstraat 5
6811 CV Arnhem
T: 026 370 7240
E: info@njoycafe.nl