Op het land

Offroad- en quad rijden in Moordrecht of Nuenen

Wil je offroad rijden, maar eigenlijk ook wel quad rijden, maar kun je niet kiezen? Doe dan gewoon allebei! In Moordrecht of Nuenen kun je nu quad rijden en offroad rijden, dus waar wacht je nog op en grijp je kans. 

Lees meer
Maak je keuze:
75,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Wil je offroad rijden, maar eigenlijk ook wel quad rijden, maar kun je niet kiezen? Doe dan gewoon allebei! In Moordrecht of Nuenen kun je nu quad rijden en offroad rijden, dus waar wacht je nog op en grijp je kans. Wie wil dat nou niet, met een 4x4 door de modder heen crossen! Op een speciaal ontworpen offroad parcours, vol met hoge bulten, diepe kuilen, bochten en natuurlijk veel modder, kun je helemaal los gaan in een van de terreinwagens. Durf jij het aan? Kun jij auto rijden en heb je een rijbewijs? Mooi, dan kun je ook zeker 4x4 rijden! Je hoeft hier geen uitgebreide cursus voor gevolgd te hebben en je kunt eigenlijk dus gelijk op weg. Op het terrein staat een deskundige instructeur je op te wachten, die je alles verteld over het besturen van een terreinwagen. Na een korte introductie is het tijd om in te stappen. Je stapt in de terreinwagen en betreedt de speciaal aangelegde parcours vol steile hellingen, schuine vlakken en diepe modderkuilen. Ben jij koelbloedig genoeg om de terrein wagen onder controle te houden? Lekker crossen over het parcours vol met hobbels kuilen en obstakels. Deze activiteit, vereist het nodige aan behendigheid, adrenaline en een dosis gezonde spanning. Lukt het jou om de quad in evenwicht te houden op de speciaal aangelegde parcours. Quad rijden is spectaculair en een ervaring om niet te vergeten en je weet maar nooit wanneer deze skills nog eens te pas gaan komen. Een ding is zeker dit wordt een uitje om niet te vergeten!

Praktische info

Dit is inbegrepen:

 • Ontvangst op locatie
 • Uitleg theorie offroad rijden door professionele instructeur
 • Uitleg theorie quad rijden door professionele instructeur
 • Offroad rijden
 • Quad rijden
 • Mogelijkheid om voor- of achteraf een drankje drinken, of wat te eten op locatie
 • Let op: minimaal 18 jaar en in bezit van rijbewijs B

Let op: in verband met o.a. de instructies zit je niet het volledige uitje achter het stuur.

Openingstijden: op basis van beschikbaarheid (reserveren verplicht via de website, zie meer informatie op de e-voucher).

Voor meer informatie zie: https://eventsbakery.nl/combi-uitje

Locaties:  
Locatie Gouda: Eventsbakery Gouda: Zuidelijke Dwarsweg 7 2841 LK Moordrecht
Locatie Eindhoven:   Eventsbakery Eindhoven: Pastoorsmast 5 5673 TC Nuenen
Telefoonnummer:   085- 8888581

 

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-vouchers, de prijs is per persoon. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-vouchers direct per e-mail. Let op! Reserveren is verplicht, zie meer informatie op de e-voucher. De e-voucher is geldig t/m 31 december 2021.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

 • Eenvoudig te verzilveren
 • Gratis thuisbezorgd
 • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
 • Bijbetalen mogelijk