Omniversum

Omniversum staat garant voor een spectaculaire filmbeleving. In dit bijzondere koepeltheater beleef je de mooiste films op het grootste scherm van de Benelux. Geldig t/m 31 december 2020.

Lees meer
Maak je keuze:
12,50
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Het licht gaat uit en de film in Omniversum begint. Opeens ben je omringd door vissen en komt het geluid van de onderwaterwereld van alle kanten op je af. Dit is geen film, dit is een overdonderende ervaring! Door het enorme koepelvormige scherm dat je omringt, waan je je in een andere wereld. Je zintuigen worden overdonderd door de grootste filmervaring ooit. Zwem onder water, zweef  door de ruimte of beleef D-Day op de kust van Normandië. Allemaal zonder uit je stoel te komen!

Omniversum vertoont documentaire-achtige films waarin mens, natuur, cultuur, avontuur en wetenschap centraal staan. De films worden gemaakt met speciale IMAX camera's, waardoor ze van het scherm afspatten en je daadwerkelijk onderdeel bent van de film.

Alle films zijn Nederlands gesproken en over het algemeen geschikt voor alle leeftijden, tenzij anders aangegeven. Het zaalprogramma duurt circa 50 minuten, ieder uur start er een nieuwe film. Op www.omniversum.nl bekijk je het actuele filmaanbod.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Omniversum. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. De e-tickets zijn geldig t/m 31 december 2020.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Adres
President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag

In de directe omgeving van Omniversum is het parkeren betaald. Informatie over parkeermogelijkheden vind je op de website van Omniversum. Omniversum is goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Voor meer informatie en reserveringen kijk op www.omniversum.nl