Bioscoop

Omniversum

Omniversum staat garant voor een spectaculaire filmbeleving. In dit bijzondere koepeltheater beleef je de mooiste films op het grootste scherm van de Benelux. Speciale actieprijs! Geldig t/m 31 december 2021.

Lees meer
9,75
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Speciale actieprijs! Van € 12,50 per persoon nu voor € 9,75 per persoon!
Het e-ticket is te gebruiken t/m 31 december 2021.
Het licht gaat uit en de film in Omniversum begint. Opeens ben je omringd door vissen en komt het geluid van de onderwaterwereld van alle kanten op je af. Dit is geen film, dit is een overdonderende ervaring! Door het enorme koepelvormige scherm dat je omringt, waan je je in een andere wereld. Je zintuigen worden overdonderd door de grootste filmervaring ooit. Zwem onder water, zweef  door de ruimte of beleef D-Day op de kust van Normandië. Allemaal zonder uit je stoel te komen!

Omniversum vertoont documentaire-achtige films waarin mens, natuur, cultuur, avontuur en wetenschap centraal staan. De films worden gemaakt met speciale IMAX camera's, waardoor ze van het scherm afspatten en je daadwerkelijk onderdeel bent van de film.

Alle films zijn Nederlands gesproken en over het algemeen geschikt voor alle leeftijden, tenzij anders aangegeven. Het zaalprogramma duurt circa 50 minuten, ieder uur start er een nieuwe film. Op www.omniversum.nl bekijk je het actuele filmaanbod.

Praktische info

Adres
President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag

In de directe omgeving van Omniversum is het parkeren betaald. Informatie over parkeermogelijkheden vind je op de website van Omniversum. Omniversum is goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Het is niet mogelijk jouw pluimenvoucher in te wisselen voor Omniversum Cinema. Dit zijn arthousefilms, documentaires, opera’s en concerten in de avonduren, geschikt voor de leeftijdscategorie 16+. De programmering wordt verzorgd door het Filmhuis Den Haag. Omniversum Cinema is een afwijkende activiteit in het portfolio van Omniversum. De films hebben een regulier bioscoopformaat (dus géén grootbeeld) en zijn niet Nederlands ingesproken, maar ondertiteld. De programmering van Omniversum Cinema valt niet binnen de afspraken met Pluimen.

Voor meer informatie en reserveringen kijk op www.omniversum.nl 

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Omniversum. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. De e-tickets zijn geldig t/m 31 december 2021.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk