Op en aan het water

Het ultieme vakantiegevoel

Het ultieme vakantiegevoel.

Dit is hét ultieme vakantiegevoel: warme zonnestralen op je huid, verkoeling van het water en zand tussen je tenen. Een dagje aan of op het water heeft iets rustgevends en zorgt voor minder stress. Baantjes trekken in een natuurplas of bakken op het strand.
Wat ga jij doen?
 

Hou je hoofd koel deze zomer

Het is tijd om het water op te gaan en te genieten van een beetje verfrissing. Drijf deze zomer royaal rond op een opblaasbaar eiland.

Wel zo comfortabel
 

Ga je een dagje ontspannen aan zee? Dan verdien je wel wat extra luxe. Het is niet nodig om een bedje te huren, want jouw comfort heb je gewoon bij je. Plof op een comfortabele strandstoel of strijk neer op een zachte hamamdoek. En sjouwen met de spullen is niet nodig met een handige bagagewagen. Dit is pas optimaal genieten.

Lekker lezen & luisteren aan de waterkant

Het is tijd voor...Jezelf! Waar heb je zin in? Bladeren door een tijdschrift of wegdromen bij een goed verhaal? Zet een achtergrondmuziekje op en ontspan aan de waterkant. Waan je even in de Costa del Nederland ;)
 

Onmisbaar aan de waterkant

Bij zo’n dag hoort natuurlijk ook een koud drankje. Zit de twaalf al in de klok? Schenk dan een lekker wijntje in of nip van een home made cocktail. Sluit deze heerlijke dag af met een gezellige mini barbecue op het strand. Dit is op en top vakantie.