Op en aan het water

Het ultieme vakantiegevoel

Het ultieme vakantiegevoel.

Dit is hét ultieme vakantiegevoel: warme zonnestralen op je huid, verkoeling van het water en zand tussen je tenen. Een dagje aan of op het water heeft iets rustgevends en zorgt voor minder stress. Baantjes trekken in een natuurplas of bakken op het strand.
Wat ga jij doen?
  

Naar een hotel aan zee

Vier je zomer in het Beachhouse Hotel. Het hotel ligt direct aan het strand van Zandvoort. Met andere woorden: stap je kamer uit en voel het zand tussen je tenen en de zoute zeebries op je gezicht. Dit is echt ongestoord genieten van lekkere gerechten en het prachtige uitzicht over zee. 

Ga suppen!

Leuk en actief! Dit zijn de betere tochtjes op het water. Tegelijkertijd is het hartstikke spannend, want je moet continu je balans bewaren. Maar niks is jou te gek, want al peddelend bekijk je de mooiste plekjes van de natuur.
     

Ja, ik wil suppen

Een bezoek aan het ss Rotterdam 

Vroeger werden passagiers uitbundig uitgezwaaid en feestelijk onthaald in Rotterdam en New York. Herbeleef deze sensatie! Bezoek de hooggelegen dekken, verken de boeg en brug of neem een kijkje in het stuurhuis. Op de ss Rotterdam is van alles te zien en te ontdekken.
  

Uitwaaien & zwaaien op het ss Rotterdam

Varen met je eigen huisboot

Genieten op de Maasplassen met je eigen huisboot; dat is pas ongestoord vakantie vieren! Vlak voor zonsondergang meer je aan in een jachthaven en zet je de koude rosé op tafel. Terwijl de lucht langzaam oranje en roze kleurt, denk je aan hoe de dag voorbij is gevlogen. Je kan niet wachten om morgen weer de omgeving te verkennen met jullie eigen huisboot.
   

Varen met je eigen huisboot

Duiken of snorkelen?

Op vakantie waar de zon schijnt en de zee helder is? Dan kun je je geluk op: hier zit de zee waarschijnlijk vol met kleurige vissen en prachtige koralen. Deze wil je natuurlijk op je gemak bewonderen, maar gewoon zwemmend gaat dat niet lukken. Geef je ogen de kost terwijl je rustig voortbeweegt in het water: boek een duik- of snorkelles!

Summer essentials

Zonnebrillen, petten, hoedje, vrolijke brillenkoorden en haaraccessoires. Of wat dacht je van zwemkleding? Shop al je zomerse essentials bij The Little Green Bag.
  

Shop summer essentials van The Little Green Bag

Bescherm je tegen de zon

De geur van zonnebrand is voor veel mensen het startsein voor vakantie. Wat als je dat nou kon combineren met de geur van Rituals? Met de zonnebescherming van Rituals ben je optimaal beschermd tegen de scherpe zonnestralen én ruik je heerlijk. Win-win als je het ons vraagt.
 
  Shop de zonproducten van Rituals

Hou je hoofd koel deze zomer

Hou je hoofd koel en geniet van de nodige verfrissing. Drijf deze zomer met je vrienden op een opblaasbaar eiland. Duik, drankje en dobberen: dé perfecte dagbesteding. 

Lekker lezen & luisteren aan de waterkant

Het is tijd voor ... jezelf! Waar heb jij zin in? Bladeren door een tijdschrift of wegdromen bij een goed verhaal? Zet een achtergrondmuziekje op en ontspan aan de rand van het water. Zo waan je even in Costa del Nederland ;)
      

Dorstlessers en hongerstillers

Een koud drankje mag vandaag natuurlijk niet ontbreken. Zit de twaalf al in de klok? Schenk dan een lekker wijntje in of nip van een home made cocktail. Sluit deze heerlijke dag af met een gezellige mini barbecue op het strand. Proost, op het goede leven!