Op vakantie gaan

Vakantieresort

Op vakantie

Vakantieresort

Eens per jaar ga je lekker ertussenuit, niets moet en alles mag. Dat is op en top vakantie. Een knus hutje aan het strand, back to basic op de camping in België of een heerlijk huisje met het gezin in Nederland. Wat en hoe lang de vakantie ook wordt dit jaar: ultiem genieten staat centraal!

Waar wil je naartoe? 

Ga je voor een autovakantie met de Jong Intra of kies je voor rust en vrijheid in de Belgische Ardennen? Of wat dacht je van kamperen bij de boer, waar de kinderen mogen meehelpen? Wat je vakantieplannen ook zijn, laat de voorpret maar beginnen!

Nog geen bestemming?

Laat je inspireren door de reisexperts van Lonely Planet met de top 500 ultieme bestemmingen op aarde. Van toeristische trekpleisters tot verborgen parels. Welke plek zet jij op je bucketlist?

Inpakken en wegwezen

Een goede koffer of tas is een must voor elke reiziger. Met zoveel verschillende mogelijkheden is er voor iedereen een passend product. Ga voor luxe met een harde koffer van Samsonite of kies voor avontuur met een duffle bag die als handbagage mee mag in het vliegtuig.

Handig voor onderweg 

Voordat je op het vakantieoord aankomt, heb je vaak nog een autorit, treinreis of vlucht voor de boeg. Kies daarom voor producten die de reis net wat comfortabeler maken.

Vereeuwig je vakantie met een IXXI

Fotograferen op vakantie: we doen het allemaal. Jammer genoeg belanden de foto’s vaak in een mapje en kijk je er nooit meer naar. Zonde!

Geniet thuis na van een bijzondere reis met een IXXI aan de muur. Stel een eigen collage samen van verschillende vakanties of kies uit de meest dierbare foto om die uit te vergroten.
 

Bestel je IXXI cadeaubon

Stel ligt op het strand
Stel ligt op het strand