Op vakantie

Op vakantie

Op vakantie

Content

Yes! Het is echt bijna zomer. De winkelschappen worden alweer gevuld met ijsjes, opblaaskrokodillen en zonnebrand. Heerlijk hè? Wie is er niet aan toe; even het gevoel van helemaal niets moeten? Er is geen lange reis nodig voor dat ultieme vakantiegevoel. Bekijk onze beste tips om je vakantie goed te besteden.

Op vakantie

Inspiratie voor de mooiste plekjes 

Wedden dat je Nederland nog niet op je duimpje kent? Er zijn zoveel (nog onbekende) plekken te ontdekken in ons kikkerlandje. Ook buiten Europa wachten er prachtige bestemmingen op je. Deze boeken gaan je inspireren om vaker op vakantie te gaan!

Naar het pittoreske Oisterwijk

Genieten van vrije tijd zorgt voor nieuwe energie. Dat betekent soms ook bewust een stapje terug doen. Geen telefoon, geen drukke agenda, geen hectiek, maar even niks. Al deze elementen vind je bij Kampinastaete. Dé tip: breid je verblijf uit met een digital detox bag of andere leuke extra's zoals een flesje wijn, borrelplank bij aankomst of een luxe ontbijtbox.
   
    Verblijf op de mooiste plek in Brabant
       
    

Zo kan je vakantie echt beginnen

Geef toe: het geluid van kletterende wieltjes van je trolley over de straatstenen en de geur van zonnebrand... Dat betekent vakantie! De pret begint thuis met het inpakken van je favoriete items. Kom alvast in de vakantiestemming met een nieuw reisproduct.

Boek een stedentrip

Je rijdt in een mum van tijd naar Gent of Parijs. Geniet in Gent van de lekkerste biertjes, fraaie musea en historische pleinen. Struin in Parijs door de romantische straatjes, zit urenlang op terrasjes en droom weg bij de lichtjes van de Eiffeltoren. En wat dacht je van een stedentrip met een vliegtuig? Valencia, Rome of Porto... Here you come!    

Stedentrip dichtbij  Stedentrip per vliegtuig

Een paar dagen weg

Ertussenuit in eigen land: dichtbij huis en optimaal genieten van al het moois wat Nederland te bieden heeft. Trek eropuit met het gezin naar de mooiste parken van Nederland en omstreken.
    

Varen met je eigen huisboot

Vaar het ultieme gevoel van vrijheid tegemoet. Kies voor een vaarvakantie door de Nederlandse en Belgische wateren met je eigen huisboot. Vlak voor zonsondergang meer je aan in een jachthaven. Je ziet de zon langzaam ondergaan, terwijl jij nog even een lekker drankje inschenkt en nageniet van de dag.
     Varen op de Maasplassen

Spelletjes

Een bord met stenen of een heus buitenspel; tijdens een mini vakantie mag een beetje rivaliteit natuurlijk niet ontbreken.

Bijzonder overnachten

Heb je wel genoeg hotelkamers gezien die allemaal stiekem op elkaar leken? Dan is het tijd voor iets exclusiefs. Slaap bijvoorbeeld een nacht onder de sterrenhemel of ga sprookjesachtig overnachten in een kasteel. Dit is pas een unieke overnachting!

Citytrip te voet

Ga eropuit met Qula City Trails. Een geweldige manier om een stad in Nederland of België te ontdekken. Loop langs de highlights, bezoek de leukste plekjes, los raadsels op en doe leuke opdrachten... Allemaal op je smartphone! Twee uur plezier gegarandeerd!
       

Ga eropuit met Qula

Ideaal voor onderweg

Vergeet je powerbank niet! Of je nu een stad gaat ontdekken of een dagje weg gaat met een nieuwe powerbank heb je altijd extra energie bij de hand. Zo kun je overal alle mooie herinneringen vastleggen!