Origineel cadeau

Geef je de Pluim, dan geef je zeker een origineel cadeau. Hij zit namelijk vol met de leukste keuzes voor ieders vrije tijd! Van landelijke attracties tot lokale uitjes, van evenementen tot smaakvolle producten voor thuis.

De Pluim is zeer geschikt als cadeau voor je collega’s of om een grote groep mensen te belonen voor hun inzet. Of gewoon als je een cadeau zoekt voor je vrienden of familie. 

De Pluim: origineel in alle opzichten

De Pluim is niet zomaar een cadeaubon. Het is eigenlijk een heel persoonlijk cadeau dat zegt: “Geniet van het leven!” Bovendien kun je zelf bepalen welke waarde je wilt geven. Iedere waarde tussen €5 en €1000 is mogelijk. En om er een schepje bovenop te doen: we printen de Pluim op A4 formaat. Daarmee is jouw cadeau niet alleen origineel, het is ook een echte eye-catcher!

Waaruit kun je kiezen met de Pluim?

De keuze is eigenlijk heel breed. Dat maakt de Pluim juist zo origineel. Van de bekende dagjes weg tot leerzame workshops en van een goed boek tot de leukste familiespellen. De keuze is geheel aan de ontvanger van de Pluim, maar altijd met een verwijzing naar beleving en vrije tijd.

Bekijk alle vrijetijdsbestedingen